TALENTEN

waarom je talent inzetten voor anderen?

Natuurlijk omdat het leuk is en het je een goed gevoel geeft om iets voor anderen te doen. Maar het levert je ook iets op. Je leert nieuwe mensen kennen en je kunt je talent nog verder ontwikkelen. Een ander voordeel is, dat je er niet voor jaren aan vast zit. In principe ben je vrijwilliger voor de duur van het project of karwei. Daarna ben je vrij om te kiezen. Even niets doen, een nieuw karwei bij een andere organisatie of misschien nog een klus bij dezelfde organisatie.

werkwijze
Je kunt jezelf  aanmelden via de knop “schrijf je talent in”. Je krijgt eerst een ontvangstbevestiging en na controle worden je gegevens definitief ingevoerd in het systeem. Een organisatie die op zoek is naar een talent, krijgt alleen een overzicht van mogelijke vrijwilligers te zien. Jij krijgt dan van de Talentencentrale te horen welke organisatie interesse heeft en kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Weet je nog niet precies wat jouw grootste talent is, doe dan de talententest op de site.


VRIJWILLIGERSORGANISATIES

Hoe zoekt u een talent?
Vrijwilligersorganisaties kunnen via de Talentencentrale op zoek gaan naar mensen die speciale kennis of kunde hebben of mensen die hun tijd en energie in vrijwilligerswerk willen steken.
Via de knop “zoek talent” krijgt u het hele overzicht van mensen die zich hebben aangemeld.
Als u interesse heeft in een bepaald talent, worden eerst uw organisatiegegevens gecheckt (zie voorwaarden). Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt het talent van ons het verzoek contact met u op te nemen.

Contactinformatie E-mail Home